Leasy lån

Mange mennesker kender i dag L’EASY fra reklamer i tv, hvor elektronik og hårde hvidevarer sælges og nemt og praktisk installeres. Men L’EASY tilbyder herudover også lån og finansiering til dig, så du nemt og sikkert kan komme hjem med det fladskærms-tv eller det køleskab, som du står og mangler.

LEASY har i sammenspil med låneudbyderen D E R revolutioneret markedet for online lån, og det er derfor takket været deres konkurrence, at du i dag kan låne helt ned på under 10 %.

Hvad udbyder L’EASY?

Hos L’EASY kan du optage lån på mellem 5000 og 50.000 kroner med løbetid på mellem 12-72 måneder. Her går det hurtigt og nemt, så snart du har sendt din låneansøgning, da du ikke behøver at stille med garantier eller skal forsvare, hvad du ønsker at bruge dine penge på.

Tilbagebetalingen er fleksibel og kan tilpasses dine ønsker, hvilket gør lån herfra meget fordelagtige. Og selv om L’EASY især er kendt for sine produkter til hjemmet, behøver du ikke nøjes med kun at låne herfra, når du har købt et af deres produkter. De gode låneforhold gælder til alle typer behov, selv om du naturligt vil blive tilbudt finansiering, idet du køber et produkt fra deres fysiske butik.

Vælg imellem 2 typer lån fra L’EASY

Hos L’EASY har du mulighed for at vælge imellem 2 typer lån; enten et lavrente-lån eller et kontaknlån, der har forskellige maksbeløb, men er hurtige at få udbetalt.

L’EASY’s lavrentelån giver dig mulighed for at låne fra 5000 kr og op til 50.000 kr med en lav rente, der individuelt rettes mod dig. Når du ansøger om dette lån, bliver din kreditværdighed vurderet og forhåbentlig godkendt, så du får et lån med en rente, der baserer sig på din økonomi. Dette type lån er fortsat hurtigt at optage, og du vil derfor opleve de samme fordele ved denne type, som ved andre online lån.

Alternativet hos L’EASY er deres kontantlån, der går fra 5000 og op til 25.000 kr. Oplever du, at din ansøgning bliver afvist til L’EASY’s lavrentelån, vil du automatisk få udbudt dette lån som et alternativ. Ved dette lån er ansøgningsprocessen altid helt enkel, og der stilles ingen krav til sikkerhed for lånet. Så længe du opfylder kravene om tilbagebetaling hver måned, er alle glade. Dette lån er derfor oplagt, hvis du ønsker at låne op til 25.000 i dag til hvad end, du drømmer om.

LåneudbyderBeløb (DKK)Min. alder 
Leasy - Minilån5.000 - 10.000 kr.20 årStart låneansøgning
Leasy - Kontantlån10.000 - 25.000 kr.20 årStart låneansøgning
Leasy - Lav rente lån25.000 - 50.000 kr.20 årStart låneansøgning