Kreditlån

Det første man skal gøre når man ønsker et kreditlån, er at sammenligne de forskellige kreditselskaber, da der er mange ting som man skal være opmærksom på.

Man skal huske ikke kun at sammenligne den månedlige ydelse, da der også er andre forhold som gør sig gældende. Det kan være om det koster ekstra at udfri sin gæld samt hvad det koster at lave lånet om m.m. Alt dette samlet kaldes ÅOP og er det som man først skal kigge efter.

Et kreditlån kan man få via et kreditkort, som har en fast kredit, man kan hæve op til. Det vil sige at får man en kredit på 50.000 kr., kan man hæve op til 50.000 kr. som det var ens egne penge, udover at man selvfølgelig skal betale renter.

Der er mange butikker som tilbyder kreditlån i forbindelse med køb af varer. Det er sjældent butikkerne selv, som låner penge ud, men derimod et finansieringsselskab, som de samarbejder med. Når man låner pengene gennem en butik, skal man bruge ofte bruge alle de lånte penge i butikken.

Kreditlån er et forbrugslån og man kan derfor bruge pengene til lige hvad man har lyst til. Man skal dog bemærke at et forbrugslån ofte er dyrere end et bil eller boliglån med sikkerhed.

Skriv et svar