Boliglån – Lån til boligkøb

Et boliglån er et af de nemmeste lån at få, da banken får sikkerhed i det hus eller den lejlighed som man vil købe. Derfor risikerer de ikke så meget som ved et forbrugslån. ÅOP som står for de årlige omkostninger i procent, bliver også lavere af samme grund.

Der findes mere end 100 forskellige boliglån, som man kan vælge i mellem på det danske lånemarked. Danmark et af de lande i Europa, hvor udvalget af boliglån er størst.

Man kan vælge mellem flere lånetyper. De mest populære er Flexlån eller fastforrentet lån. Det er umuligt at sige om renten stiger eller falder, så om man skal tage flexlån, fordi renten er på vej ned, eller tage et fastrentelån, fordi renten er på vej op, er svært at sige.

En tredje mulighed er at man kan få et afdragsfrit lån. Her betaler man kun af på renterne og ikke på selve lånet. En fordel her er hvis man skylder penge andre steder til en høj rente. Så kan man betale dem først og vente med huslånet som ofte er billigere i ÅOP.

Det er kort sagt en god idé at snakke med sin bankrådgiver, inden man beslutter sig for hvilken lånetype man ønsker.

Står man og skal til at købe fast ejendom som f.eks. hus eller ejerlejlighed, er man næsten tvunget til at tage et boliglån. Man kan tage boliglån i banken eller i et finansieringsselskab.

Inden man binder sig til et huslån, skal man bestemme sig for hvilken type lån man ønsker. Vil man nøjes med at betale renter, eller vil man afdrage lånet hurtigt. Her er et lille overblik over de forskellige lånetyper.

Et fastforrentede lån er oftest et obligationslån hvor renten er fastlåst i hele lånets løbetid. Renten ligger på ca. 5 pct., men kan ændre sig hurtigt. Et rentetilpasningslån kaldes også et flexlån og er meget populært i de tider, hvor renten er lav i Danmark. På denne lånetype er renten variabel.

De afdragsfrie lån kombineres ofte sammen med følgende lånetyper: Fastforrentet, rentetilpasning eller garantilån. Dette betyder at man kun skal betale renter i op til 10 år og først derefter betaler man afdrag på lånet. For delen er at man i starten har flere penge til sig selv. Ulempen er at hvis huspriserne falder og man pludselig skylder flere penge, end huset er værd.

De 2 sidste former for huslån er lån med renteloft og rentefaldslån. På sidstnævnte kan renten kun falde og rentesatsen fastsættes på baggrund af en 10-årig interbankrente.

Huslån

Et huslån er som navnet antyder et lån som man tager i forbindelse med køb af eget hus eller lejlighed. Det er de færreste, som kan betale de mange millioner kr., som en bolig i Danmark ofte koster.

Der er stor forskel på hvad det koster at tage et huslån, alt efter hvilken bank eller kreditforening man kontakter. Derfor kan det anbefales at undersøge sagerne godt, da der kan være mange penge at spare. Det koster ikke noget at spørge om en pris på et huslån og jo flere steder man undersøger, jo bedre muligheder har man for at få et billigt huslån.

Det første man skal beslutte er om renten skal være fast eller variabel. Man kan også vælge et afdragsfrit lån. Det vil sige at man ikke betaler af på lånet, men kun på renterne. Denne løsning er billig i starten, men kan være farlig hvis huspriserne falder og man dermed ender med at skylde flere penge, end ejendommen kan indbringe ved et salg.

Hvis man allerede har en ejerbolig eller andelsbolig, er det muligt at tage lån i friværdien på lånet. Dette er dog ikke muligt, hvis værdien på huset er faldet, efter man har taget lånet.

BoligLån A/S

BoligLån A/S er et låneformidlingsselskab, som kan tilbyde billig finansiering baseret på sikkerhed i ejendomme. Bestillinger hos BoligLån gennemføres 100% anonymt og så automatisk som det kan gøres.

Firmaet tilbyder andelsboliglån, boliglån samt erhvervslån. De er eksperter i avancerede løsningsmodeller inden for erhvervsfinansiering og kan tilbyde både faste og variable lån i forbindelse med ejerskifte, nybygning, ombygning, tilbygning eller som tillægsbelåning.

BoligLån er en del af Interpay A/S, som i samarbejde med PBS gennemfører dankorttransaktioner på Internettet. BoligLån ejes af Bona Holding ApS som er holdingselskab for flere danske og udenlandske selskaber indenfor finans, hosting, ejendomme og advertising.

Kontakt BoligLån A/S for yderligere information.

Adresse:
BoligLån A/S
Tigervej 31
4600 Køge
Fax: 70267072

Website: www.boliglaan.dk

Dantil Finans

Dantil Finans er en af landets førende udbydere af boliglån til ejere af villaer, ejerlejligheder, sommerhuse og erhvervsejendomme. Selskabet er blandt de ældste aktører på markedet, og medarbejderne har alle årelang erfaring indenfor lån mod sikkerhed i fast ejendom.

Forskellen på at optage lån hos Dantil Finans og i en bank eller en kreditforening er, at hvor banken og kreditforeningen fokuserer meget på dine indtægtsforhold og hvad pengene skal bruges til, ser Dantil Finans mere på ejendommens handelsværdi.

Dantil Finans skal besigtige huset, inden lånet godkendes, men på grundlag af oplysninger om ejendommen, kan man hurtigt og gratis få svar på, om det er muligt at låne, og hvad det koster.

Kontakt Dantil Finans for yderligere information.

Adresse:
Dantil Finans
Lyngbakkevej 11

Søllerød

2840 Holte

Telefon: 70 20 39 70

Website: www.dantil.dk

Relia Finans

RELIA FINANS tilbyder lån i villaer/rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger , erhvervs- og udlejningsejendomme.

Tillægslån ydes op 100 % af ejendommens salgsværdi.
Variabel eller fast rente hvor begge lånetyper er med eller uden afdragsfrihed. Firmaet tilbyder desuden lån til finansiering ved køb af ejer- eller andelsbolig.

RELIA FINANS tilbyder mulighed for at udnytte friværdien i ejendom/andelsbolig til boligforbedringer som nyt køkkenog bad samt omlægning af dyre banklån og dyre kontoordninger.

Hos RELIA FINANS betyder udlæg i ejendommen, registrering i RKI, terminsproblemer eller en truende tvangsauktion ikke et afslag.

Kontakt RELIA FINANS for yderligere information.

Adresse:
RELIA FINANS
Gydevang 39
3450 Allerød

Tlf: 48 79 54 00
Mobil: 23 88 20 35

Website: www.relia.dk

Øernes Boliglån A/S

Øernes Boliglån A/S har i 25 år hjulpet sine kunder med at slippe for store omkostninger til gebyrer og høje renteudgifter til kontokort.

Firmaets medarbejdere har stor kompetance indenfor lån mod sikkerhed i fast ejendom. De kender til alle de juridiske aspekter i forbindelse med
ejendomshandel, omprioritering, indfrielse af eksisterende lån samt gæld på kontokort mm.

Derfor giver en rådgivning fra Øernes Boliglån A/S, store besparelser i forbindelse med juridisk rådgivning, udfærdigelse af skøder og ompriotering.

Øernes Boliglån ser bort fra, om kunden er registreret i RKI og træffer ikke en afgørelse ud fra forskellige registre, men ud fra en gennemgang af kundens økonomiske muligheder i fast ejendom.

Kontakt Øernes Boliglån for yderligere information.

Adresse:
Øernes Boliglån A/S
Jens Frobergsvej 1
2670 Greve

Telefon: 43693232

Website: www.oernesboliglaan.dk

Skriv et svar