Ferratum

Ferratum er en del af det finske hovedselskab Ferratum Group, der udbyder mikrolån til privatkunder, som du helt unikt kan ansøge om via SMS. Ferratum kendetegnes ved høj kundeservice og gennemskuelige priser, og du kan bl.a. opleve dette ved at benytte deres online rådgivnings-chat.

Hvad udbyder Ferratum?

Hos finansieringsselskabet Ferratum kan du sikkert og let låne penge – uden sikkerhed. Ved at følge 4 nemme trin i en online ansøgningsformular, får du inden for kort tid svar pr. mail og på en SMS. Og når pengene senere kommer ind på kontoen, er du fri til at bruge dem præcis, som du vil.

Hos Ferratum kan du låne mellem 1.000 og 15.000 kr. Din afbetalingsperiode bestemmes af, hvor stort et beløb du ønsker at låne og svinger som følge af dette mellem 15 og 45 dage. Lån fra Ferratum er dermed forholdsvist kortsigtede, og lån herfra er derfor særligt relevante for dig, der har mulighed for at betale tilbage på kort sigt.

På Ferratums hjemmeside kan du se specifikationer og låneomkostninger forbundet med lån hos Ferratum. Det er særlige ved Ferratum er, at de vurderer hver kunde for sig, hvilket sørger for, at du får dækket dine specifikke ønsker og behov bedst muligt. Fleksibilitet er vigtigt i Ferratums lån, og ønsker du muligheden for at forkorte en låneperiode, er Ferratum et oplagt sted at låne penge.

Krav til dig

Ferratum har opstillet simple krav, der sætter rammerne for lån hos dem. Disse indebærer, at du skal være fyldt 23 år, skal være bosat i Danmark samt ikke må være registreret i RKI (Ribers Kredit Information).

Herudover skal du have et åbent mobiltelefonnummer og en aktiv e-mailadresse, men hvis du opfylder disse krav, vil du ikke opleve hindringer for at optage et lån hos Ferratum, og du kan derfor nemt vælge denne udbyder, hvis du ønsker at finansiere et køb inden for den nærmeste fremtid, da der ikke stilles spørgsmål til, hvad du specifikt vil bruge dine penge til.

LåneudbyderBeløb (DKK)Min. alder 
Ferratum500 - 15.000 kr.23 årStart låneansøgning