Brugervilkår

LånPenge.net stiller de af websitet omfattede tjenester til rådighed for brugerne, på disse almindelige betingelser (såfremt andet ikke er angivet). Betingelserne kan til enhver tid ændres uden varsel. Brug af websitet sker på eget ansvar. LånPenge.net og dets involverede virksomheder og personer kan ikke holdes ansvarlige for skader eller handlinger der er sket som følge af brugen af websitet. Vi forbeholder vi os retten til enhver tid at ændre på LånPenge.net og alle tilknyttede tjenester.

Links
LånPenge.net indeholder links til andre websites, disse links er et tilbud til brugerne. Vi er ikke ansvarlig for indholdet af disse websites og er ikke ansvarlig for skader og tilskadekomster, som måtte opstå som følge af indholdet fra et anden website, eller handlen i tillid til indhold på sådanne websites.

Links til dette website er velkomne. Der må gerne etableres dybe hyperlinks til dette website. Med brugen af dette website herunder indeksering og etablering af links, anerkender det website der linker eller på anden måde gør brug af dette website, at alle andre har lov til, at bruge det pågældende website på samme måde, herunder etablering af links, indeksering med mere.