Lån til unge under 25 år

Hvis man er under 25 år og skal låne penge, er det ikke altid lige nemt. Ofte sætter banker og låneudbydere nemlig større krav til unge som ønsker at låne penge.

Typisk for lån til unge under 25 år, er at beløbene ofte er mindre og der er mest er tale om forbrugslån. Det lever låneudbyderne godt af, da renterne på forbrugslån hører til de højeste på markedet. En af de mest populære lånetyper for unge er SMS lån, da man her kan få pengene udbetalt samme dag, som man ansøger om lånet. Renterne på SMS lån er de absolut højeste på markedet og der har været meget snak om de burde fjernes helt, da mange unge ender i RKI, efter de har taget en SMS lån.

Problemet for mange unge er at de ofte falder over ting, som de bare må eje her og nu og dermed tager flere mindre og dyre lån, frem for et stort. Dermed betaler de startomkostninger hver gang og har mange afdrag hver måned. Hvis bare en af disse lån ikke bliver tilbagebetalt som aftalt, ender man i RKI. Så det kan anbefales at snakke med sin bankrådgiver, inden man kaster sig ud i dyre forbrugslån.

Skriv et svar