Find lån

Lån penge i Danmark via internettet, i banken og andre via specielle omstændigheder. Der er mange muligheder og det er op til en selv hvor man tager lånet. Hvis man er en trofast og god kunde i sin bank, kan det ofte godt betale sig at låne penge der. Banken kan ofte give de billigste renter, hvis man evt. har forsikringer eller andet gennem dem.

En anden mulighed for at låne penge i Danmark, er de mange lånefirmaer og finansieringsselskaber, man kan finde på internettet. Når man vil finde de mest fordelagtige lån, kan det betale sig at kigge sig omkring, og ansøge ved alle de firmaer der kan matche ens behov. En låneansøgning på internettet er normalt uforpligtende, så med deres forskellige lånetilbud i hånden er det nemt at vurdere hvilke der er de billigste og mest attraktive. Hvis man vælger at tage imod tilbudet om et lån, der er ansøgt om på intettet, så har man 14 dages fortrydelsesret jvf. forbrugeraftalelovens §17.

Lån af penge uden dokumentation er der mange som reklamerer med. Det betyder at man ikke skal vise lønsedler eller andet, der fortæller om ens private økonomi. Denne form for lån er dog som regel en anelses dyrere end hvis man låner i banken eller tager lån i fast ejendom.

Den dyreste og hurtigste måde at låne penge på, er de meget omtalte sms lån. Her kan de årlige omkostninger komme helt op på 1.000.000 procent. Det kaldes ÅOP. Her bliver renter, gebyrer og andre omkostninger lagt sammen i en procentdel af lånet som man skal betale pr. år.

Skriv et svar