Forbrugslån

Med et forbrugslån kan man som navnet antyder, bruge pengene til hvad som helst. Det er altså ikke som et billån, hvor man kun låner til bilen og ikke andet.

Det er alt efter hvor man ansøger om et forbrugslån, hurtigt og nemt at få lavet et forbrugslån og sålænge det ikke er et lån i banken skal man normalt ikke svare på personlige spørgsmål, før man får lånet. Man kan tage et forbrugslån mange steder, men da renterne ofte er ret høje, er det en god idé at tjekke markedet grundigt igennem først. Bankerne er oftest de billigste, men her tager det også længere tid før man får pengene udbetalt.

Mange tager et forbrugslån, hvis de har mange mindre lån eller en kreditkort gæld. Så kan man bruge forbrugslånet til at tilbagebetale alle de mindre lån og dermed ende med at betale mindre i ÅOP. ÅOP står for de årlige omkostninger i procent.

Hvis man er registreret i RKI, kan det godt være svært at få et forbrugslån men dog ikke umuligt. Kan man låne lidt ekstra og få betalt sin gæld kan det måske ligefrem få en ud af RKI. Men dette er noget man skal sætte sig godt ind i før man forsøger, da der skal være styr på detaljerne for at det ikke ender med at gøre ens situation værre end oprindeligt.

Skriv et svar