Lån uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed betyder kort sagt, at man kan låne penge, uden at have noget af værdi som f.eks. fast ejendom, som man normalt bruger som sikkerhed for lånet. Fordelen er at banken eller låneudbyderen ikke kan tage ens hus eller lejlighed, hvis man en dag ikke har mulighed for at betale lånet tilbage.

Ofte kaldes et lån uden sikkerhed for et forbrugslån eller et privatlån. Denne form for lån giver en stor frihed, da pengene kan bruges til lige hvad man ønsker sig.

Ulempen ved et lån uden sikkerhed, er at det ofte er dyrt i ÅOP. ÅOP står for de årlige omkostninger i procent, som f.eks. renter, startgebyr og hvad der ellers kommer af udgifter, når man tager et lån. Hvis man kan stille noget i sikkerhed, kan man ofte spare 50 % af udgifterne i forbindelse med lånet.

Der er stor forskel på hvor mange penge, man kan låne uden sikkerhed og på hvor hurtigt man kan få pengene udbetalt. Det kan anbefales at man bruger den tid det tager og undersøger de enkelte selskabers regler. Man kan finde en lang liste over lån uden sikkerhed på www.expresslån.dk. Det er 100 % gratis og uforpligtigende at ansøge om et lån uden sikkerhed, så man kan med fordel ansøge flere steder på en gang og dermed finde det lån som er billigst.

Skriv et svar