DER lån

DER har siden 1970 arbejdet med låneformidling og finansiering og har i dag base i Odense på Fyn. Herfra hjælpes kunder hver dag til at vælge det rigtige lån for netop dem. DER er med egne ord låneudbyderen for dig, der ønsker personlig og seriøs rådgivning, vægter fleksible løsninger og ikke ønsker at stille sikkerhed på forhånd.

Hvad udbyder DER?

Hos DER kan du vælge imellem 3 finansieringsløsninger, når du ønsker at supplere din økonomi via et lån. Disse 3 typer er:

  • DER Privatlån Plus
  • DER PauseLån
  • DER TrygLån

DER Privatlån Plus

Denne type lån giver mulighed for at låne op til 100.00 kr til en fast årlig rente på kun 9,9 %. Det særlige ved denne lånetype er, at du løbende kan tilpasse og justere afdrag og betalingsperiode. Dette gør lånet enormt fleksibelt, og du vil derfor opleve at kunne tilpasse DER’s Privatlån Plus til din privatøkonomi, så du enten kan sætte farten op eller ned, som det passer dig.

DER PauseLån

Denne type lån går op til 100.000 kr og kommer med en unik mulighed for pause. Som navnet peger på, skaber PauseLån fra DER tryghed for dig, der fra tid til anden kan trænge til luft i økonomien.

Ved dette lån kan du nemlig frit og enkelt vælge, hvornår du ønsker en betalingsfri måned. Og du behøver ikke tage stilling på forhånd, men kan ganske enkelt melde til DER, når behovet opstår. Denne ydelse koster ikke ekstra, da den eneste forskel er, at perioden for lånet forlænges, hvilket vil koste dig mere i rente.

DER TrygLån

Ved at vælge DER TrygLån får du mulighed for at låne op til 50.000 kr og får hertil tryghed via en indbygget forsikring. Denne forsikring dækker op til 12 følgende måneder, hvor den tager over og betaler din månedlige ydelse, fx i tilfælde af at du mister dit job. Denne lånetype retter sig til dig, der ønsker et ekstra sikkerhedsnet i hverdagen, hvor økonomien ikke skal være en bekymring, men samtidig ser et behov for at låne et større beløb.

Nem og enkel tilgang til lån via DER

Ved at vælge DER som låneudbyder får du frie hænder imellem de 3 lånetyper. Fordelene er desuden hurtigt svar på låneansøgninger, lån fra 10.000-100-000 kr samt frie hænder til, hvad end du ønsker pengene skal gå til.

Hvis du vælger at optage et lån fra DER, er du altid fritstillet til at bruge pengene på den måde, du finder mest passende, ligesom at alle lån herfra er uden sikkerhed i form af pant eller lignende garantier.

LåneudbyderBeløb (DKK)Min. alder 
D:E:R Lån5.000 - 50.000 kr.20 årStart låneansøgning