LånLet A/S

Hos Lånlet får du svar allerede inden for 15 minutter fra det øjeblik, du har sendt din låneansøgning. Du står samtidig frit stillet til at bruge pengene på, hvad du selv finder bedst og kan låne fra 3.000-75.000 kr med en løbetid på mellem 12-72 måneder.

Hvad udbyder Lånlet?

Hos Lånlet kan du underskrive aftaler med med NemID, hvilket sørger for sikker og hurtig ekspedition. Vælger du at optage et lån, vil du derfor på kort tid have pengene sikkert på din konto, der udbetales via BasisBank, som er Lånlet’s pengetank.

Hos Lånlet kan du optage lån på op til 75.000 kr, og du kan vælge en løbetid på imellem 12 og 72 måneder, hvilket er fleksibelt i forhold til dine ønsker. Renten tilpasses altid individuelt til din økonomi, så jo bedre økonomi, jo bedre rente.

Som et tillægsprodukt kan du via Lånlet købe en tryghedsforsikring, der dækker din familie økonomisk i tilfælde af så forskelligartede ting som dødsfald, uarbejdsdygtighed som følge af ulykke, arbejdsløshed eller sygdom. Vælger du denne forsikring, der udgør 6 % af din ydelse hver måned, skal denne betales sammen med den månedlige ydelse.

Opfyld krav og lån frit

Lånlet adskiller sig fra andre tilsvarende låneudbydere ved at fra tid til anden at afvise ansøgere, hvis det vurderes, at risikoprofilen er for høj til at gennemføre en låneansøgning. Sker dette, vil du få tilbudt et lavere lån eller alternativt en anden type.

Det er derfor værd at overveje, om du opfylder de følgende krav, før du ansøger hos Lånlet:

  • Du skal være over 18 år
  • Du skal have dansk bopæl
  • Du må ikke være registreret i RKi
  • Du skal have en fast indkomst

Opfylder du disse krav, kan du roligt indsende en ansøgning, og inden der er gået et kvarter, vil du sidde med dit svar.

LåneudbyderBeløb (DKK)Min. alder 
LånLet3.000 - 75.000 kr.18 årStart låneansøgning