HotLån

HotLån.dk formidler lån til private personer i Danmark, som enten ikke kan eller ønsker at låne penge i en bank. Enkeltpersoner kan ansøge om et lån, men det er også muligt at ansøge, hvis man er to personer. Uanset skal man dog opfylde en række krav, før der kan tages hensyn til ansøgningen.

Låneansøgningen sker online, hvor der efter en indsendt ansøgning bliver foretaget en vurdering. Bliver ansøgningen godkendt, kan man forvente lånet indenfor en uge.

Det er valgfrit, hvor stort et beløb man vil låne, ligesom det også er muligt at tilpasse løbetiden for ens lån, så den månedlige ydelse bliver lig den, man selv foretrækker. Uanset hvilket beløb eller løbetid, man vælger, falder det ind under lånetypen EkspresLån, da dette er det eneste, som HotLån.dk formidler.

Det er ikke muligt at forhøje ens lån, når man først har fået det godkendt. I så fald kræver det et nyt lån og dermed en tilhørende ny ansøgning. Det er derimod muligt at indfri ens lån før tid, hvis man ønsker. Har man ikke mulighed for at nå betalingen på ens lån ved den planlagte betaling, skal man straks kontakte långiveren og derefter udarbejde et en mere fleksibel løsning.

Den månedlige ydelse på lånet betales den første dag hver måned. Betaling kan enten ske med girokort eller betalingsservice.