Selene Finans

Hos låneudbyderen Selene Finans kan du låne fra 3.000-75.000 kroner via 3 hurtige og nemme trin og have pengene allerede dagen efter. Selene Finans giver dig mulighed for at underskrive med NemID og lover svar på låneansøgninger inden for 15 minutter, hvorfor Selene Finans er en enorm hurtig leverandør af låneydelser til dig.

Sikre og simple lån via Basisbank

Selene Finans udbyder lån via Basisbank, der står for udbetalingen af dit lån, hvilket går gennem 3 enkle trin. Ved at benytte NemID har Selene Finans valgt en sikker og hurtig låneløsning for dig, der sørger for, at du får pengene hurtigt, men også sikkert. Pålidelighed er derfor et nøgleord for lån fra denne udbyder takket være denne praktiske tilgang.

Det er desuden gennemgående for lån fra Selene Finans, at alle priser er gennemskuelige, og at god kundepleje og fortrolighed er centrale. Rammen om lån herfra er derfor altid med en debitorrente fra 9,99 – 23,87 %, imens afdrag skal falde inden for 12-72 måneder.

Tryghedsforsikring med Selene Finans

Som en ekstra ydelse til lån fra Selene Finans udbydes en tryghedsforsikring, der sørger for at dække dig i tilfælde af uforudsete hændelser. Denne løsning er til dig, der vægter tryghed i din økonomi, og er et nemt og simpelt initiativ, der hjælper i tilfælde af alt fra arbejdsløshed, uarbejdsdygtighed til sygdom og dødsfald.

Vælger du denne tryghedsforsikring, skal du hver måned betale 6 % af din ydelse i forsikringspræmie, hvilket eksempelvis ved en ydelse på 1.000 kr. vil betyde et tillæg på kun 60 kr.

LåneudbyderBeløb (DKK)Min. alder 
Selene Finans3.000 - 75.000 kr.18 årStart låneansøgning