Lånetilbud

Online lån er egentlig blot hurtige forbrugslån og hører til blandt de dyreste lån i Danmark. Grunden er at det ofte er folk som står og mangler penge her og nu, som tager den type lån og derfor ikke kigger så meget på renter og lignende, hvis de bare kan få pengene med det samme. Og det udnytter låneudbyderne fuldt ud.

Man skal kigge på ÅOP. ÅOP står for Årlige omkostninger i procent og er det samlede beløb man skal betale tilbage i ekstra udgifter som renter, startomkostninger og andet.

De dyreste online lån man kan lave, er de meget omtalte SMS lån. Her kan ÅOP godt komme op på flere tusinde procent og man kan ofte ikke låne mere end 6.000 kr. Denne type online lån kan ikke anbefales og modtager meget kritik.

Andre lånefirmaer som tilbyder online lån, kan være gennem forretninger, som dermed håber at man bruger de penge man låner i deres butik. Næsten alle forretninger som sælger dyre ting som f.eks. elektronik, møbler og tøj har en låneudbyder tilknyttet, så man kan ansøge ved og få svar fra forholdsvis hurtigt.